Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Viena: Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor si se intalneste cu omologul austriac


Presedintele Traian Basescu participa miercuri la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor, care se desfasoara la Viena, urmand sa aiba convorbiri si cu omologul austriac, Heinz Fischer, precum si cu reprezentanti ai comunitatii de romani si ai mediului de afaceri austriac, anunta Agerpres.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului participa miercuri dimineata la Forumul Global al Aliantei Civilizatiilor, care se va desfasura la Palatul Hofburg.

Ulterior, presedintele Traian Basescu va avea, la sediul Ambasadei Romaniei in Republica Austria, o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, dupa care va avea convorbiri cu omologul sau, Heinz Fischer.

Viena: Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor si se intalneste cu omologul austriac

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: