Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Viena: Poliția ia măsuri suplimentare de precauție după avertizări cu privire la posibile atacuri

Austria este în alertă! Polițiștii din Viena au sporit măsurile de securitate după o avertizare cu privire posibilitatea apariției unui atac cu materiale explozive sau arme de foc între Crăciun și Revelion.

Însă, aceștia nu văd necesitatea anulării evenimentelor prilejuite acestor ocazii, conform Associated Press.

Potrivit poliției vieneze, au fost primit avertizări cu privire la atacuri, inclusiv nume posibile ale atacatorilor, dar din fericire o examinare a listei și a altor investigații nu au arătat o certitudine ale atacurilor.

Poliția anunță că se vor intensifica supravegherile, patrulările locurilor în care se așteaptă puhoaie de oameni, inclusiv în zonele de transport.

Polizei_VW-Touran_02

http://www.b1.ro/stiri/externe/viena-politia-ia-masuri-suplimentare-de-precautie-dupa-avertizari-cu-privire-la-posibile-atacuri-135535.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: