Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Viena: Fostul ministru libian al petrolului a fost găsit mort în Dunăre

Cadavrul fostului ministru libian al petrolului, Shukri Ghanem, a fost găsit în Dunăre, a anunțat poliția din Austria.

Anchetatorii spun că nu există semne de violențe pe trupul victimei. Fostul ministru și premier libian, în vârstă de 69 de ani, lucra ca și consultant pentru o companie cu sediul la Viena. Poliția susține că aparent acesta ar fi plecat de acasă duminică, potrivit BBC.

”Este posibil să i se fi făcut rău şi să fi căzut în apă”, a precizat un oficial din poliție.
Ghanem a reușit să fugă din Libia vara trecută, când țara a fost cuprinsă de protestele împotriva regimului Gaddafi.

Acesta criticase reprimarea sângeroasă a protestelor, spunând că situația a devenit ”de nesuportat”.
Ghanem a fost prim-ministru între 2003 și 2006, după care a fost numit ministru al petrolului până în 2011.
Un purtător de cuvânt al poliției a precizat că victima era îmbrăcată când a fost găsită și că nu avea asupra sa niciun act de identificare, cu execpția numelui companiei la care lucra. Ulteriro, el a fost identificat de un angajat al companiei.

În aceste zile, cadavrul său va fi supus autopsiei pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Citiţi mai mult: Viena: Fostul ministru libian al petrolului a fost găsit mort în Dunăre – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/viena-fostul-ministru-libian-al-petrolului-a-fost-gasit-mort-in-dunare-979096.html#ixzz1tVzJBS00
EVZ.ro

…  

Viena: Fostul ministru libian al petrolului a fost găsit mort în

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: