Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Viena – Cristian Rizea a participat la lansarea revistei româneşti … ‎


Vineri, 4 mai, ora 19:00, în Viena, la Cafe Landtmann – Lowelzimmer, preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, a participat la lansarea revistei româneşti Diaspora.ro
La eveniment au participat ambasadorul României în Austria, doamna Silvia Davidoiu, precum şi numeroşi membri ai comunităţii româneşti din Austria, evenimentul fiind precedat de un moment de muzică clasică susţinut de un tânăr român violonist.
"Este important să existe astfel de proiecte la nivel de Diaspora, pentru a le asigura o infomare cât mai completă şi românilor din afara graniţelor ţării! Urez acestui proiect o viaţă cât mai lungă şi îi felicit, totodată, pe iniţiatori, doamna Maria Hodis şi domnul Constantin Hant!", a precizat deputatul Cristian Rizea.

Publicaţia va avea un tiraj de 20.000 de exemplare lunar şi va fi distribuită în toate ţările cu comunităţi mari de români. "Diaspora.ro" va cuprinde informaţii complete despre evenimentele din ţară şi din străinatate, acoperind domenii precum cultura, arta şi religia.

Viena – Cristian Rizea a participat la lansarea revistei româneşti Diaspora.ro.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: