Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

UPDATE Explozie la Rafinaria Petrobrazi, soldata cu 6 raniti; trei dintre acestia sunt cetateni austrieci

Sase persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc vineri la Rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, transmite Realitatea TV. Explozia nu a fost urmata de un incendiu. Cei 6 raniti, intre care si trei cetateni austrieci, au suferit arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul fetei si mainilor, potrivit sefului Ambulantei Prahova.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, explozia a avut loc la un balon de expansiune din incinta rafinariei. O comisie formata din reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai Inspectoratului Teritorial de Munca ancheteaza cauzele producerii exploziei, potrivit Agerpres.

UPDATE 1: Potrivit sefului ISU Prahova, Nicolae Popescu, explozia a avut loc in timp ce muncitorii faceau lucrari de intretinere la canalizare, iar deflagratia nu a fost urmata de incendiu, astfel ca nu a fost necesara interventia pompierilor.
El a precizat ca ISU nu a intervenit pentru ca nu a fost cazul, iar conducerea societatii a dat asigurari ca nu exista riscul producerii unei noi explozii si ca activitatea nu a fost intrerupta. De asemenea, muncitorii nu au fost evacuati.
Cei 6 raniti, intre care si trei cetateni austrieci, au suferit arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul fetei si mainilor, potrivit sefului Ambulantei Prahova.

UPDATE Explozie la Rafinaria Petrobrazi, soldata cu 6 raniti; trei dintre acestia sunt cetateni austrieci

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: