Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Un ziarist din Sibiu diagnosticat în Austria cu boala Lyme a murit … ‎


Un fost ziarist din Sibiu care în urmă cu patru ani a fost înţepat de o căpuşă a murit, luni, iar apropiaţi ai acestuia spun că a fost diagnosticat cu boala Lyme în Austria, după ce în România ar fi primit mai multe diagnostice eronate.
Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu, Szombatfalvi Totok Francisk, prieten al fostului ziarist Rudolf Kamla, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că acesta a fost diagnosticat în Austria cu boala Lyme, după ce ar fi fost înţepat de o căpuşă, în urmă cu patru ani, iar de atunci în România ar fi primit mai multe diagnostice eronate.

Szombatfalvi Totok Francisk a spus că fostul ziarist de etnie germană i-a spus că vrea să organizeze o conferinţă de presă în care să povestească prin ce suferinţe a trecut până la diagnosticarea cu această boală într-o clinică din străinătate.
"Am fost la el în 7 mai, cu o săptămână înainte să moară. Mi-a spus că a fost diagnosticat cu Lyme şi chiar m-am gândit să facem la ITM o campanie de prevenire. Rudy (Rudolf Kamla – n.r.) ar fi vrut să facă o conferinţă de presă în care să spună cât a suferit până să fie diagnosticat. A ajuns la Viena anul trecut în noiembrie şi acolo a paralizat şi a orbit. Medicii de acolo i-au recoltat lichid din măduva spinării şi testele trimise în Germania şi în Anglia au relevat faptul că avea Lyme. Rudy ar fi vrut să spună el asta, dar nu a mai apucat. În ţară a fost diagnosticat cu cancer, cu gută şi chiar cu meningită. Dar el avea boala Lyme. A

Un ziarist din Sibiu diagnosticat în Austria cu boala Lyme a murit

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: