Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Un proprietar de hotel din Austria: „Maşinile cu care vin românii sunt printre cele mai luxoase din parcare“


Cu mii de kilometri de pârtii şi investiţii de zeci de milioane de euro în instalaţii de cablu şi tunuri de zăpadă, hoteluri de lux cu centre spa, eveni­men­te organizate la 2.800 de metri altitu­dine, austriecii conduc o adevărată "fabrică" în turism, care atrage anual peste 20 de milioane de vizitatori străini, din care 150.000 de români.

Acum pe final de sezon de schi, aso­ciaţiile de turism se concentrează pe promovarea vacanţelor de vară în ve­derea asigurării unui flux constant de turişti.

"Cei mai mulţi români ajung la noi cu maşina personală. Dacă te plimbi prin parcarea hotelului, printre cele mai luxoase maşini sunt cele cu număr de România", spune Barbel Frey, directorul general al hotelului de patru stele Aqua Dome din Längenfeld, din valea austriacă Otztal (regiunea Tirol). În aprilie, o cameră dublă, cu mic dejun inclus, la acest hotel se rezervă de la 800 de lei pe noapte, potrivit datelor de pe site-ul internaţional de rezervări booking.com.

Un proprietar de hotel din Austria: „Maşinile cu care vin românii sunt

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: