Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Un politist clujean a fost arestat in Austria pentru furt calificat! ‎


Un polițist din Câmpia Turzii a fost arestat în Austria pentru furt calificat, colegii realizând că sunt probleme cu bărbatul doar în momentul în care acesta nu și-a mai făcut apariția la unitate.

H. Cosmin trebuia să vină la postul din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii pe 28 martie, însă nu a mai apărut. Colegii au intrat la bănuieli că ceva s-a întâmplat și au început să facă cercetări. Mare le-a fost mirarea când au aflat că bărbatul a fost reținut de autoritățile austriece pentru furt calificat.

sursa:

Un politist clujean a fost arestat in Austria pentru furt calificat!

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: