Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Un parlamentar austriac este căsătorit de 19 ani cu un român din Banat El a ajutat-o pe Conchita Wurst să câștige Eurovisionul

Austria se află pe locul 12 în lume după PIB pe cap de locuitor, are o economie de piață socială bine dezvoltată și un standard de viață ridicat. Programele politice sunt de succes, iar țara reprezintă o destinație turistică importantă. Cu toate acestea, probleme există și la ei, dar cel mai important este să le conștientizeze și să găsească soluții. Marco și Gabriele sunt doi dintre austriecii care luptă pentru interesele țării lor. Marco Schreuder este parlamentar, iar Gabriele Lenger este director în România al Oficiului Național de Turism al Austriei. În meseria pe care și-au ales-o este foarte important să satisfacă nevoile oamenilor, a concetățenilor. Sunt conștienți că de munca lor se leagă, într-o măsură mai mare sau mai mică, și situația austriecilor.

mai mult la :

Un parlamentar austriac este căsătorit de 19 ani cu un român din Banat. El a ajutat-o pe Conchita Wurst să câștige Eurovisionul

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: