Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Un fost paraşutist militar din Austria va încerca mâine să atingă viteza sunetului în cădere liberă. VEZI la ce riscuri se expune


Felix Baumgartner, un fost paraşutist militar din Austria, în vârstă de 43 de ani, va încerca să intre în istorie, efectuând un salt autonom de la altitudinea de 37 de kilometri, ocazie cu care speră să atingă viteza sunetului în cădere liberă. În cursul căderii libere, austriacul, supranumit "Neînfricatul Felix’"de către prieteni, se expune la numeroase pericole ce-i pot fi fatale. În afară de faptul că se poate zdrobi de pământ, Felix poate muri încă din coborâre pentru că sângele poate să-i fiarbă, plămânii se pot sparge ca nişte baloane umflate prea mult, vasele de sânge din creierul său pot exploda, la fel ca şi cele care alimentează ochii.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: