Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost condamnat joi la cinci ani şi jumătate de închisoare după ce a jefuit şi atacat o bătrână în vârstă de 85 de ani, în 2011, în casa acesteia din Vorarlberg, în vestul Austriei.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost condamnat joi la cinci ani şi jumătate de închisoare după ce a jefuit şi atacat o bătrână în vârstă de 85 de ani, în 2011, în casa acesteia din Vorarlberg, în vestul Austriei.
Bărbatul a intrat împreună cu un conaţional în casa bătrânei pentru a o jefui, în martie 2011, dar au fost suprinişi de aceasta, trezită de zgomote. Cei doi bărbaţi au culcat-o la pământ pe femeie, iar unul dintre ei i-a ţinut mâna peste gură în timp ce celălalt căuta în restul casei după bunuri de valoare, relatează Wiener Zeitung, în ediţia electronică.

Hoţii au furat bunuri în valoare de 200 de euro, iar pensionara a fost dusă ulterior la spital.

Austria: Român, condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: