Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Un bărbat din Austria şi-a împuşcat fiul în cap la şcoală, apoi s-a sinucis

Un bărbat a pătruns vineri în şcoala primară frecventată de fiul său în vârstă de 7 ani şi l-a împuşcat în cap, rănindu-l grav, înainte de a se sinucide, a anunţat poliţia din Sankt Polten, în nordul Austriei unde a avut loc această dramă.
"În dimineaţa de 25 de mai, un băiat de 7 ani a fost rănit grav fiind împuşcat de tatăl său în vârstă de 37 de ani într-o şcoală primară din Sankt Polten", a precizat poliţia regiunii Austria de Jos (nordul ţării), într-un comunicat.

Copilul a fost dus de urgenţă la spitalul din oraş pentru a fi operat, a precizat poliţia.

"Starea copilului este foarte critică (…)viaţa sa este în pericol", a declarat pentru televiziunea publică ORF un responsabil din cadrul poliţiei judiciare din Austria de Jos, Klaus Prenning.


Conform ORF, bărbatul l-a luat pe fiul său din sala de clasă, l-a dus în apropierea vestiarelor şi l-a împuşcat în cap de la distanţă mică.

Televiziunea afirmă că acesta a căutat-o şi ce fiica sa în sala de clasă şi că aceasta a asistat la dramă. Poliţia a confirmat că tatăl a luat-o pe fată din clasă, însă nu a putut spune dacă aceasta a asistat sau nu la dramă. Ea a fost găsită în altă parte a clădirii.

Psihologii au fost trimişi la faţa locului pentru a se ocupa de elevi.

După căutări de aproape o oră, poliţiştii l-au localizat pe tatăl care fugise cu automobilul pe autostradă. Vehiculul era răsturnat într-un şanţ.

În interior a fost găsit corpul bărbatului care s-a împuşcat în cap probabil în timp ce conducea, cauzând ieşirea de pe carosabil a maşinii, transmite poliţia.

O anchetă este în curs pentru a determina originea dramei, ale cărei cauze sunt "probabil legate de probleme familiale", a adăugat poliţia.

Bărbatul, descris ca fiind violent, avea de câteva zile interdicţie de a se întoarce la domiciliul său.

În momentul incidentului, forţele de intervenţie ale serviciilor de salvare se aflau în incinta şcolii pentru a le explica elevilor meseria lor. Prezenţa acestora a permis o intervenţie medicală foarte rapidă în cazul băiatului.

Un bărbat din Austria şi-a împuşcat fiul în cap la şcoală, apoi s-a sinucis

Imaginea articolului Un bărbat din Austria şi-a împuşcat fiul în cap la şcoală, apoi s-a sinucis
Externe ieri, 00:26

Un bărbat a pătruns vineri în şcoala primară frecventată de fiul său în vârstă de 7 ani şi l-a împuşcat în cap, rănindu-l grav, înainte de a se sinucide, a anunţat poliţia din Sankt Polten, în nordul Austriei unde a avut loc această dramă. citeşte tot

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: