Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Uite lacul in forma de inima din Austria! ‎

Lacul Luna, din Vorarlberg, Austria, a devenit un punct de atractie important pentru toti cei care vor sa isi gaseasca jumatatea.
La inceput, Luna era rotund si se bucura de putin respect din partea localnicilor. Cand, insa, in imediata apropiere a lacului a fost construita o hidrocentrala, acesta si-a modificat forma, rotundul transformandu-se intr-o inima.

Ciudatenia a fost imediat observata de Karin Zoerrer-Zeiner, sefa unei agentii matrimoniale, care a inceput sa isi trimita clientii in excursie in zona. “Este un loc romantic si foarte popular printre cei care isi cauta jumatatea. Ce poate fi mai relaxant si mai frumos decat sa stai in varful muntelui, cu ochii la Luna si sa iti faci noi prieteni?”, a povestit de curand Karin Zoerrer-Zeiner, adaugand ca lacul Luna este “responsabil” pentru cel putin patru nunti.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: