Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

SONDAJ: Încrederea investitorilor în mediul de afaceri românesc a … ‎


Încrederea investitorilor în mediul de afaceri din România s-a îmbunătăţit puternic în intervalul februarie-aprilie, în contextul unei percepţii semnificativ mai bune la nivelul Europei Centrale şi de Est, potrivit unui sondaj realizat de Reuters şi compania de servicii financiare OeKB din Austria.

La sondaj participă 400 de companii internaţionale cu sediul regional în Austria, care administrează 1.400 de companii în 19 state din Europa Centrală şi de Est. Companiile au trei variante de răspuns, pozitiv, neutru şi negativ. Indicele indică dirferenţa dintre răspunsurile pozitive şi cele negative.

O valoare peste zero semnalează mai multe răspunsuri pozitive decât negative, iar una sub zero că răspunsurile negative le depăşesc pe cele pozitive.

SONDAJ: Încrederea investitorilor în mediul de afaceri românesc a

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: