Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Slobozia: Jurnaliștii austrieci, la procesul lui Terra

Cei doi jurnalişti lucrează la televiziunea de stat din Austria


Dosarul „Sex cu VIP-uri“ a intrat şi în atenţia presei internaţionale. ChristineGrabner şi Michael Svec, doi jurnalişi ai televiziunii de stat din Austria ORF, au fost la Slobozia pentru a lua parte la procesul inculpaţilor Relu Costan, IonTămârjan, Gabriel Voicu şi Nicola Ştefan, acuzaţi de trafi c de persoane, caz carese judecă la Tribunalul Ialomiţa.
 

Motivul pentru care reprezentanţii televiziunii austriece de stat au venit la Slobozia îl reprezintă realizarea unui întreg material legat de întrega poveste a fetelor despre care procurorii spun că au fost duse să se prostitueze de către cei patru inculpaţi, în celebrul Club Babylon, din Viena. La fel ca şi în România, cazul a ţinut prima pagină a ziarelor centrale din Austria.

Slobozia: Jurnaliștii austrieci, la procesul lui Terra

Comentarii

Comentarii

One Response to Slobozia: Jurnaliștii austrieci, la procesul lui Terra

  1. ionel spune:

    Asa sa afle si media de aici
    eu sint din Grasz

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: