Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Simte gustul Vienei la București pe 19 mai la Noaptea Muzeelor!

În acest weekend, sâmbătă seara, vă invităm la muzeu, deoarece pe 19 mai intrarea este liberă și spectacolul oferit este unic. Pe lângă opere de artă de mare valoare, ateliere, mini-recitaluri si concert jazz, tabloul va fi întregit de prezența Vienei într-o formă inedită și pe gustul participanților la eveniment. Si cei mai norocosi dintre iubitorii de arta vor putea ajunge la Viena pe banii nostri!

Astfel, atât în interiorul muzeului cât și în curte, vizitatorii vor putea savura din delicioasa cafea vieneză, vor degusta specialități culinare locale și își vor îndulci așteptarea cu delicioasele desreturi specifice capitalei imperiale.

 

Nu doar papilele gustative vor fi răsfățate în această seară în stil vienez. Cei care vor veni sâmbătă seara la Muzeul Național de Artă al României vor putea câștiga unul din numeroasele premii oferite la fața locului și se vor juca împreună cu echipa noastră.

 

Prezența Vienei la București va fi încununată cu 2 mari premii constând în 2 vacanțe la Noaptea Muzeelor din capitala imperială. Dați norocului dumneavoastră o șansă și participați la concursul nostru aici: www.paravion.ro/concurs-viena

Citeste mai mult: Simte gustul Vienei la București pe 19 mai la Noaptea Muzeelor!

Simte gustul Vienei la București pe 19 mai la Noaptea Muzeelor!

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: