Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Şi oile merg la shopping! O turmă de oi a invadat un magazin de lux din Austria


Supriză de proporţii într-un magazin de articole sportive din Austria, unde zeci de oi au dat buzna peste clienţi şi vânzătoare.

Animalele s-au luat după una dintre surate care s-a văzut în vitrină şi a intrat în clădire. Nu mai puţin de 80 de oi au distrus numeroase articole sportive, iar patronul magazinului vrea acum să-şi recupereze marfa expusă.

În acest sens, bărbatul a făcut o sesizare la poliţie.

http://m.antena3.ro/life-show/fun/si-oile-merg-la-shopping-o-turma-de-oi-a-invadat-un-magazin-de-lux-din-austria-185396.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: