Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Se apropie inceperea sezonului de ski, Molltaler Glacier deschide in 19 octombrie


In mod normal cel putin partiile mai inalte de 2800 de metri ar fi fost deschise la aceasta data, mai ales ca in mod traditional ghetarul este inchis o singura luna pe an (intre 15 mai si 15 iunie, pentru mentenanta) – insa anul acesta, datorita temperaturilor foarte ridicate, toate partiile au fost inchise incepand cu luna august.
Administratorul partiilor a anuntat ca deschiderea oficiala va avea loc in weekendul 19-21 octombrie.

Se apropie inceperea sezonului de ski, Molltaler Glacier deschide in 19 octombrie

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: