Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Satul „Fucking” din Austria… ‎:)


Primarul unui sat din Austria vrea sa schimbe numele localitatii pentru a scapa de ironiile celor care nu se pot abtine sa nu glumeasca pe seama denumirii. Primarul unui sat din Austria vrea sa schimbe numele localitatii pentru a scapa de ironiile celor care nu se pot abtine sa nu glumeasca pe seama denumirii. Locuitorii din Fucking sunt adesea asaltati cu apeluri telefonice din partea unor cetateni straini, care ironizeaza numele orasului, din cauza semnificatiei pe care termenul o are in limba engleza si care este greu de reprodus.

Unii chiar au facut carti postalte cu "Fucking Christmas", "Fucking Beer" sau "I love Fucking". De altfel, indicatoarele au atras turistii ca pomul laudat, majoritatea curiosilor venind pentru a se fotografia cu indicatoarele de la intrarea in sat.Satul Fucking este vechi de 800 de ani si a fost infiintat de familia nobilului bavarez Focko, care s-a stabilit cu familia pe acele meleaguri.

…  

Satul "Fuking" din Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: