Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Romanii protesteaza si in fata ambasadei de la Viena, sub sloganul „Mandru ca sunt roman”

In semn de solidaritate cu protestele romanilor din ultimele zile, conationalii care traiesc in capitala Austriei au decis sa manifeste pasnic joi, de la ora 18, in fata ambasadei tarii noastre de la Viena, pentru "a arata in cel mai pasnic si respectuos mod ca nu suntem indiferenti la evenimentele din Romania".

Participantii la mitingul de a Viena anunta ca nu au nicio implicare politica, insa respecta optiunile celor care considera ca este nevoie de a transmite un semnal fata de situatia din tara, la fel cum respecta optiunile celor care considera ca acest lucru nu este necesar.

Singurul concept politic al participantilor este "Mandru ca sunt roman".
Sursa: Jurnalul National
Romanii protesteaza si in fata ambasadei de la Viena, sub sloganul "Mandru …

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: