Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

România, noul El Dorado al austriecilor. VEZI ce spun despre agricultura noastră


Numărul austriecilor care cumpără pământ arabil în România şi Ungaria este în creştere. Consulantul Harald Strassner, care îi consiliază pe investitorii austrieci ce doresc să cumpere teren arabil în România, spune că aceia care au investit în România au avut rezultate extrem de bune.
Strassner are o fermă de produse organice, a deţinut pământ în Ungaria şi acum, împreună cu alţi fermieri, s-a extins cu achiziţiile în România, scrie ziarul austriac austriantimes.at.

Acesta se ocupă de administrarea a 630 de hectare de pământ în sud-vestul României.

Potrivit acestuia, investiţiile în România sunt extrem de sigure pentru cei care vor să se extindă aici. "Birocraţia creează piedici, românii nu sunt la fel de organizaţi ca nemţii dar aici totul este posibil".

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: