Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Român spitalizat în Austria, după ce a fost agresat de un individ


Un român a fost agresat în Austria de un bărbat căruia îi atrăsese atenţia pentru că urina în faţa casei sale, transmite Austrian Independent.

Românul de 26 de ani a fost lovit cu pumnii în față în orașul Lend, urmând să fie internat în oraşul Graz.

Acesta l-a abordat pe un bărbat care îşi făcea nevoile în faţa casei sale, dar individul l-a agresat, apoi a dispărut.

Român spitalizat în Austria, după ce a fost agresat de un individ

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: