Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Roman calcat de tren in Austria – a ramas fara picior


Un roman a ramas fara piciorul drept, dupa ce a fost calcat de tren in Gara Linz din Austria.

Tragedia barbatului, in varsta de 41 de ani, s-a petrecut duminica noaptea, informeaza Austrian Independent.

Potrivit publicatiei citate, desi conductorul a franat, nu a reusit sa opreasca la timp.

Nu se cunosc inca toate detaliile legate de accident. Doctorii au incercat sa salveze piciorul barbatului, dar eforturile acestora au fost fara succes, astfel ca si-a pierdut piciorul de la genunchi.

mai multe la :Roman calcat de tren in Austria – a ramas fara picior

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: