Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Român arestat în Austria, după ce a muşcat un turc

Un cetăţean român a fost arestat în oraşul austriac Graz, după ce l-a muşcat de gât pe un turc în timpul unei dispute aprinse, susţine publicaţia Wiener Zeitung.

Românul (38 de ani) l-a muşcat de gât pe un turc în vârstă de 23 de ani, în timpul unei certe. Poliţia susţine că amândoi erau în stare de ebrietate, iar bărbatul turc a necesitat spitalizare.

Transilvăneanul a fost arestat sub acuzaţiile de atac şi vătămare corporală.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: