Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Restaurant cu specific romanesc, in inima Vienei!


Va asteptam in singurul restaurant cu specialitati romanesti din inima Vienei.
Aflati mai multe despre beneficiile restaurantul nostru confortabil si descoperiti bunatatile din bucataria romaneasca!

Mese calde zilnic : 18.00 – 24.00.

Oferta speciala (13 Nov 2011)

Duminica, Mamaia ofera tot ceea ce va doreste inima ta – de la o bautura rapida de la barul bine aprovizionat, o cina tihnita cu prietenii sau cu familia, pana la evenimente mai mari, cum ar fi petreceri de firma, petreceri aniversare, petreceri de absolvire, etc

Bäckerstraße 5, 1010 Wien, Austria +43 1 9741210 restaurantmamaia.at

Comentarii

Comentarii

One Response to Restaurant cu specific romanesc, in inima Vienei!

  1. cristea spune:

    Salut ,formatia de muzica de petrecere,cu solistul,IONUT SIDAU, daca doriti sa coloboram la restaurantul dumneavoastra,contactati-ne la telefon 0722.802.513 ,va multumim

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: