Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Ramanem emigranti in Austria sau internam politicienii la ospiciu?

Lipsind cateva zile din tara, chiar incepand din duminica cu referendum, mi-am zis sa il sun pe mobil pe fratele meu pe la miezul noptii. M-am gandit ca fiind in Austria, este bine ca patriot si bun roman sa stiu macar cine este presedintele tarii, poate ma intreba cineva pe aici, sa nu par prea idiot. Fratele meu e un tip meticulos si ordonat si pare o sursa de incredere. Bine, bine, roman si patriot , dar fiind criza economica am decis sa vorbesc prin SMSuri, cu mesaje scurte, ca este mai ieftin.

“Cine este presedinte?”

“ Nu stiu”

“Cum, nu s-a inchis votarea?”

“PDL zice 46% prezenta , Sova zice 9.5 milioana voturi, 54%”

Mi-am zis ca diferenta este cam mare , ori fratele meu este somnors or politicienii ca de obicei mint . O sa sun luni, ne spun exact cei de la BEC care sunt firma serioasa si au cifre exacte. O sa stiu exact in cateva ore cine este presedintele Romaniei, nu o sa par un ignorant, care nu stie cum il cheama pe presedintele sau.

articol complet la :

Ramanem emigranti in Austria sau internam politicienii la ospiciu?

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: