Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Poliţistul Hola fura haine din Austria, folosind metoda genţii căptuşite cu folii de aluminiu Citiţi mai mult: Poliţistul Hola fura haine din Austria, folosind metoda genţii căptuşite cu folii de aluminiu

Un agent de poliţie de la Câmpia Turzii a fost arestat de autorităţile din Austria după ce a fost prins la furat de haine în celebrul centru comercial de la Pandorf, situat la graniţa Ungariei cu Austria.
Agentul Cosmin Hola a fost prins în data de 28 martie şi arestat o zi mai târziu, fiind acuzat de infracţiunea de furt calificat.

Potrivit autorităţilor judiciare austriece, poliţistul român era specializat în furtul de haine şi de parfumuri, folosind metoda celebrilor hoţi de haine care acţionează în magazinele din Roma sau Paris. Surse judiciare susţin că Hola avea o geantă căptuşită cu folii de aluminiu, astfel încât detectoarele de la intrările în magazine nu porneau alarma.
Citiţi mai mult: Poliţistul Hola fura haine din Austria, folosind metoda genţii căptuşite cu folii de aluminiu – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/politistul-hola-fura-haine-din-austria-folosind-metoda-gentii-captusite-cu-folii-de-alumi-97559-1.html#ixzz1rM0poJXG
EVZ.ro

…  

Poliţistul Hola fura haine din Austria, folosind metoda genţii

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: