Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Pletl este o companie de transport persoane pe ruta Romania – Austria – Germania si retur

Pletl este o companie de transport persoane pe ruta Romania – Austria – Germania si retur. Pletl va ofera siguranta, ambianta si confort maxim. Compania circula cu autocare marca Neoplan, care sunt dotate cu scaune rabatabile, toaleta, bucatarie de bord, mini-bar, aer conditionat, sistem video Hi-Fi.
 Pentru mai multe detalii apasati aici.

Reduceri de pret in functie de varsta si de numarul pasagerilor din grup!

Platiti mai putin cu 20 de euro, achitand biletul dus-intors !

Pentru rezervari apelati numarul Numar Gratuit Rezervari: 0800 8PLETL (P=7, L=5, E=3, T=8, L=5) 0800 875385 Rezervarile pentru Austria se pot face si la urmatorul numar de telefon: 0043/773246191.

Pentru orice alte informatii, va rugam sa ne contactati.

Date de contact:
Tel: 0257 561 377; 0257 563 011
Fax: 0257 388 431
E-mail: transport@pletl.ro     

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: