Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

O violă furată dintr-o universitate din Austria a fost recuperată de Poliţia română – VIDEO


O violă furată dintr-o universitate din Austria a fost recuperată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Iaşi, instrumentul muzical, în valoare de 12.000 de euro, fiind găsit în locuinţa unui ieşean.

În urmă cu câteva zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Iaşi a fost primită o cerere de asistenţă poliţienească internaţională formulată de către autorităţile judiciare austriece privind furtul unui instrument muzical tip violă dintr-o universitate din oraşul Salzburg – Austria, în valoare de 12.000 de euro, faptă comisă în luna noiembrie 2011, informează, joi, Poliţia Română. În urma cercetărilor efectuate de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Iaşi, miercuri, instrumentul muzical a fost găsit pe raza municipiului Iaşi, la locuinţa unui cetăţean. Instrumentul muzical a fost ridicat urmând a se stabili modalitatea de restituire către partea vătămată din Austria. Cercetările sunt continuate în vederea clarificării situaţiei, urmând a se dispune măsurile legale.


O violă furată dintr-o universitate din Austria a fost recuperată de Poliţia română – VIDEO

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: