Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Muzeul celor patru mii de oua din Austria (Galerie foto)

Localitatea Winden am See, din Austria, gazduieste un muzeu inedit, in cadrul caruia sunt expuse circa patru mii de oua de diverse dimensiuni, al caror aspect deosebit atrage publicul de pretutindeni.

Este vorba in cea mai mare parte despre exemplare cu decoratiuni spectaculoase, realizate cu migala si maiestria unor veritabili artisti artizani, dar si despre oua fabricate din materiale deosebite, de la portelan la piatra, lemn, sticla sau fildes, relateaza La Stampa.

Colectionate de sculptorul austriac Wander Bertoni, proprietarul muzeului, timp de circa 70 de ani, aceste exponate mai putin obisnuite atrag in fiecare an, in preajma sarbatorii Pastelui, o multime de curiosi de pe toate meridianele lumii, multi dintre acestia aducandu-si de-a lungul timpului propria contributie la imbogatirea colectiei, cu exemplare deosebite, realizate pe
…  
Muzeul celor patru mii de oua (Galerie foto)

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: