Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Muncitori români, implicaţi într-o altercaţie cu localnici, în Austria


Potrivit poliţiei, românii lucrau ilegal ca tăietori de lemne într-o pădure din Tamsweg (în regiunea Salzburg-Lungau). Ei au fost implicaţi într-o altercaţie cu un grup de tinere austriece.

Una dintre femei a avariat uşa cabanei în care locuiau muncitorii români, iar o fereastră s-a spart în timpul altercaţiei.
O tânără austriacă şi un român au primit îngrijiri medicale după încetarea violenţelor.

Muncitori români, implicaţi într-o altercaţie cu localnici, în Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns