Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Miracol la zoo: Trei pui albi de tigru s-au născut în Austria

Trei pui de tigru albi au devenit preferaţii unei grădini zoologice din Austria, fiind consideraţi de experţi un adevărat miracol.

Cei trei pui, născuţi în urmă cu doar câteva săptămâni, sunt încă prea mici pentru a se îndepărta de mămica lor Burani şi îşi petrec majoritatea timpului dormind împreună, în ţarcul lor de la zoo Kameltheaters Kernhof din Lilienfeld.

"Tigrii albi bengalezi sunt extrem de rari şi, de obicei, o mămică nu fată mai mult de un singur pui deodată", a declarat purtătoru de cuvânt al grădinii zoologice.

"Ei nu ar supravieţui în sălbăticie, întrucât culoarea lor i-ar împiedica la vânătoare, însă aici vor fi bine îngrijiţi", a mai spus reprezentantul.

Tripleţii sunt doi masculi şi o femelă, care încă nu au nume.

Miracol la zoo: Trei pui albi de tigru s-au născut în Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: