Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Mai multe staţiuni de schi din Austria, izolate de restul ţării din cauza ninsorii

Mai multe staţiuni de schi din Austria erau izolate de restul ţării din cauza ninsorii, iar riscurile de avalanşă se agravau sâmbătă în vestul teritoriului.
Ninsorile au perturbat de asemenea competiţiile din cadrul Cupei Mondiale la schi şi la Jocurile Olimpice de iarnă pentru tineret, prevăzute în Austria.

Staţiunile Lech, Zuers şi Stuben, situate în landul occidental Vorarlberg, şi staţiunea Ischgl, din Tyrol, erau inaccesibile, drumurile fiind blocate.

Specialiştii vorbesc despre o situaţie "critică" în ceea ce priveşte riscurile de avalanşă şi îi sfătuiesc pe schiori să evite traseele în afara pistelor special amenajate. În Vorarlberg, riscul de avalanşe a crescut la nivelul 4, cel maxim fiind 5.

În Tyrol, 7.000 de locuinţe au rămas fără electricitate peste noapte.

Stratul de zăpadă depus în vestul ţării începând de vineri depăşeşte un metru, iar noi ninsori şi rafale puternice de vânt sunt aşteptate în week-end.

Mai multe staţiuni de schi din Austria, izolate de restul ţării din cauza ninsorii

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: