Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Lumea s-a întors pe dos! Vezi cum arată casa răsturnată din Austria …


Noua modă în materie de locuinţe este casa răsturnată. Construcţia este una dintre noile atracţii turistice ale unui orăşel din Austria. La prima vedere, locuinţa pare să fi fost smulsă de o tornadă. Când te apropii însă, descoperi că aşa a fost gândită.
Doi arhitecţi polonezi sunt cei care au proiectat şi construit casa răsturnată în numai opt luni. Atât exteriorul, cât şi interiorul casei au fost atent finisate. Fiecare încăpere este complet utilată, ce-i drept, cu capul în jos. Locuinţa are chiar şi un garaj în care este parcată o maşină, cu roţile în sus.

Casa răsturnată şi-a deschis porţile pentru vizitatori la începutul acestei luni.

Lumea s-a întors pe dos! Vezi cum arată casa răsturnată din Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: