Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

LOVITURĂ de imagine la Concertul de Anul Nou de la Viena: “Invazie” Strauss cu FASHION-balerine


Tradiţionalul Concert de Anul Nou de la Viena, de pe 1 ianuarie, a reuşit, iată, la început de Nou An, performanţa, pe care şi-a propus-o în ultimii doi ani. Şi anume aceea de a cuceri reţelele sociale. În plus, concertul a “păşit” anul acesta în lumea modei, într-un mod spectaculos.
Rochii din colecţia Gold Label Spring 2014

La concertul din 2014, Filarmonica din Viena a fost condusă, pentru a doua oară, de către Daniel Barenboim. Concertul din acest an a marcat 150 de ani de la naşterea lui Richard Strauss, dar şi 100 de ani de la declanşarea Primului Război Mondial. Centrat pe muzica dinastiei Strauss, spectacolul a cuprins lucrări de Joseph Hellmesberger, Joseph Lanner, Leo Delibes şi P. I. Ceaikovski. Plus feericele momente de balet, atât cele filmate în Palatul Lichtenstein, cât şi interludiile coregrafice live din Sala Musikverein.

Costumele balerinilor de la Baletul de Stat din Viena au fost create de către  celebra Vivienne Westwood. Astfel, am putut vedea rochii ce aparţin colecţiei Gold Label Spring 2014.

Citiţi mai mult: LOVITURĂ de imagine la Concertul de Anul Nou de la Viena: “Invazie” Strauss cu FASHION-balerine / GALERIE FOTO – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/lovitura-de-imagine-la-concertul-de-anul-nou-de-la-viena-invazie-strauss-cu-fashion-bal-1074865.html#ixzz2pEaTTmMY
EVZ.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: