Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Job sezonier pentru tinerii bănăţeni: instructor de schi pe pârtiile din Austria, pentru 1.000 de euro pe lună

Liviu Samoilă a absolvit o şcolă de meserii şi lucrează ca instructor de schi. Amatorii de joburi sezoniere în străinătate îşi pot găsi de lucru şi iarna, nu doar pe perioada verii la restaurante, pe plaje sau în agricultură.

Cei care sunt pasionaţi de sporturile de iarnă şi de munte pot găsi un loc de muncă pe pârtiile de schi din Austria. Singura cerinţă este ca cei care vor să lucreze ca instructori de schi în Alpi este să facă un curs la una din numeroasele şcoli de specialitate din Austria. Timişoreanul Liviu Samoilă şi-a încercat norocul şi spune că a tras lozul câştigător.

Am terminat Facultatea de Ştiinţe Economice în 2005 şi de atunci am încercat mai multe locuri de muncă. Am fost agent de vânzări pentru o firmă de materiale de construcţii, parchet şi podele, am lucrat în domeniul instalaţiilor electrice şi un pic ca agent imobiliar. Nu mi-a plăcut ce am făcut, aşa că nu mai pun pe primul loc banii şi fac ceva din pasiune. Am fost fascinat de munte de mic, de la şase ani merg să schiez”, a povestit Liviu Samoilă.

Job sezonier pentru tinerii bănăţeni: instructor de schi pe

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: