Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Jandarmi şi poliţişti din toată Euopa se pregătesc în Austria pentru războaiele cu ultraşii


Timp de trei zile, în Viena, capitala Austriei, vor fi cei mai mulţi poliţişti şi jandarmi pe metru pătrat din oricare alt oraş din lume.

Zeci, chiar sute de oameni ai legii din mai toate ţările Europei s-au întâlnit pentru a găsi împreună cele mai bune metode prin care să-i potolească şi să-i anihileze pe fanii turbulenţi, pe ultraşii consideraţi a fi deosebiţi de periculoşi, care vor invada stadioanele la meciurile de fotbal din Liga Campionilor şi din Liga Europa.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: