Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Imigranti din Ungaria si Romania, prinsi la furat de politia austriaca, din cauza mirosului


Un miros neplacut si puternic a dat de gol un grup de imigranti din Ungaria si Romania, suspectat de comiterea unui furt, politistii devenind banuitori dupa ce au oprit joi, la Nickelsdorf, vehiculul in care se aflau si care mirosea a balegar. Cei trei barbati au devenit suspecti nu doar din cauza mirosului neplacut, ci si pentru ca aratau a fi murdari, informeaza Austrian Times citat de Mediafax.

Politia a gasit in camioneta cu care se deplasau patru anvelope de tractor, un ax de tractor si un utilaj de siloz, in valoare de aproximativ 9.000 de euro. Barbatii, a caror identitate si cetatenie nu este precizata, au facut declaratii contradictorii cu privire la originea partilor mecanice murdare si nu au putut dovedi ca sunt proprietarii lor. Ei au fost arestati, iar ulterior interogati in legatura cu un jaf care a avut loc la St Peter an der Au.

Suspectii, cu varste intre 29 si 45 de ani, au devenit mai cooperanti in timpul interogatoriului. "Ei au aratat ca au muncit acolo (St Peter an der Au), dar nu au fost platiti de catre fermier si de aceea au luat partile (mecanice) cu ei", a anuntat politia.

Imigrantii au mai declarat ca ferma la care au muncit le datoreaza fiecaruia cate 3.500 de euro. De asemenea, acestia le-au declarat politistilor ca au fost nevoiti sa doarma intr-o camera neincalzita si au trait in conditii insalubre.

In prezent, politia efectueaza investigatii sub acuzatia de "exploatare a unor (cetateni) straini".

Imigranti din Ungaria si Romania, prinsi la furat de politia austriaca, din cauza mirosului

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: