Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Ieşean extrădat în Austria ‎

Curtea de Apel Iaşi a admis sesizarea Procuraturii din Innsbruck şi a dispus predarea lui Stelian Ovidiu Aştefanei (35 de ani) către autorităţile din Austria pentru a fi cercetat pentru furt.
De asemenea, instanţa a dispus menţirea ieşeanului în arest încă 30 de zile, până ce acesta va fi extrădat.

„Din actele transmise de autorităţile judiciare din Austria rezultă că Aştefanei Stelian Ovidiu este cercetat pentru comiterea, în perioada noiembrie 2011 – martie 2012, a 48 infracţiuni de furt, constând în sustrageri de bunuri din locuinţe, în valoare totală de aproximativ 30.000 euro, împreună cu o altă persoană“, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. Pentru faptele săvârşite de român Codul Penal din Austria prevede o pedeapsă de 10 ani închisoare. În faţa magistraţilor, Ovidiu Stelian Aştefanei şi-a clamat nevinovăţia.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Ieşean extrădat în Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: