Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Huoooo Ponta ! Vot fraudat la Ambasada Romaniei la Viena

RFI romania a documentat extraordinar de profesionist si clar cum a chemat o doamna diplomat de la Ambasada din Viena politia austriaca pentru a-i fugari pe alegatori.

Doamna diplomat a spus la politie ca ambasada este „atacata” – Precizarea politiei austriece. cand au venit austriecii, niste oameni statea cuminti la coada, doreau doar sa voteze. nici o agresiune, nici o paguba! eu cred ca doamna diplomat Andreea Amza Andras a regretat ca politia austriaca nu a pus tunurile cu apa, cainii lupi si bastoanele pe nenorocitii care doreau sa voteze cu oricine altcineva decat cu Ponta.


sursa comentariu : Mircea Marian

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: