Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Grupare de proxeneţi cu bordel la Viena condamnată la 12 ani de închisoare

Trei persoane acuzate de proxenetism au fost condamnate de Judecătoria Alba Iulia la un total de 12 ani de închisoare pentru proxenetism. Doi bărbaţi şi o femeie sunt judecaţi pentru constituirea unei reţele de prostituţie, care avea un bordel la Viena, în Austria.

Mihael Haiduc (31 ani) a fost condamnat la 6 ani de închisoare, în timp ce Liviu Naghi Berki (40 ani) şi Diana Corina Alb au primit fiecare o pedeapsă de câte 3 ani de închisoare.

Reţeaua de proxenetism şi prostituţie a acţionat în cursul anilor 2008 şi 2009. Liviu Berki se ocupa cu racolarea tinerelor, iar Mihael Haiduc le convingea să meargă în Austria, în vederea practicării prostituţiei.  Diana Alb, concubina lui Haiduc, practica ea însăşi prostituţia în acel club. Ulterior, s-a ocupat de supravegherea tinerelor aduse şi colectarea banilor obţinuţi din activitatea infracţională.

B. Letiţia (19 ani) şi R. Susana (23 de ani), din Alba, au fost racolate şi duse în bordelul din Viena.  Alte şase tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, cărora le-au propus să practice prostituţia au refuzat să se deplaseze în Austria.
Inculpaţii au fost trimişi în judecată în septembrie 2010, iar Berki şi Haiduc au fost judecaţi în prima parte a procesului în arest preventive. Sentinţa Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi contestată cu recurs.

Grupare de proxeneţi cu bordel la Viena condamnată la 12

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: