Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Gorjenii pot fi drujbişti în Austria sau căpşunari în Danemarca


Gorjenii pot opta pentru unul dintre cele 180 de locuri de muncă în străinătate existente în prezent în oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Cele mai multe slujbe sunt disponibile în domeniul agriculturii. „Avem în ofertă drujbist în Austria, în Danemarca la cules de căpşune – 35 de locuri. Tot în Danemarca, lucrători în agricultură, respectiv culegători de mazăre. Mai este un post de inginer în Norvegia, la căi ferate şi drumuri şi poduri.

mai mult la :

Gorjenii pot fi drujbişti în Austria sau căpşunari în Danemarca

Comentarii

Comentarii

One Response to Gorjenii pot fi drujbişti în Austria sau căpşunari în Danemarca

  1. uite ca... spune:

    Gorjenii pot fi drujbişti în Austria sau căpşunari în Danemarca SAU CACANARI IN ROMANIA…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: