Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Fotoreportaj Ziua românilor de pretutindeni – sărbătorită în Austria, la Grein an der Donau !

iua românilor de pretutindeni a fost sărbătorită de numeroşi români din Austria – împreună cu prieteni austrieci –, pentru prima oară anul acesta, în ultima Duminică a lunii Mai, în Campingul din oraşul Grein an der Donau, proprietatea familiei Colesnicov, în Ober Österreich, la circa 135 km. Nord-Vest de Viena.

3-620x330

Organizată de D.I. Jorj Colesnicov, directorul studiourilor Austria 24 TV şi redactor şef al postului de televiziune DiasporaTv, împreună cu familia sa – şi în colaborare cu Asociaţia „Blue-Danube“, cu Ambasada României şi cu Institutul Cultural Român din Viena –, minunata serbare câmpenească, intitulată „Mugur de neam – De la inimă la inimă“, s-a bucurat de un succes deosebit.

mai mult la :  http://www.diasporatv.eu/fotoreportaj-ziua-romanilor-pretutindeni-sarbatorita-austria-grein-der-donau/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: