Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Familie de romani, masacrata in Austria, de un barbat care s-a simtit amenintat de ei

Cei trei fusesera in vizita la niste vecini. Atacatorul, un austriac de 48 de ani, i-a vazut cand se pregateau sa plece si a tras in ei. Sustine ca nu-i cunostea, dar s-ar fi simtit amenintat de ei.
Baiatul celor doi a incercat sa se ascunda in masina, dar agresorul a venit dupa el si l-a injunghiat. Si el, si mama lui, atinsa de gloante, au ajuns in stare grava la spital, unde au fost operati.

Cei trei fusesera in vizita la niste vecini. Atacatorul, un austriac de 48 de ani, i-a vazut cand se pregateau sa plece si a tras in ei. Sustine ca nu-i cunostea, dar s-ar fi simtit amenintat de ei.
Baiatul celor doi a incercat sa se ascunda in masina, dar agresorul a venit dupa el si l-a injunghiat. Si el, si mama lui, atinsa de gloante, au ajuns in stare grava la spital, unde au fost operati

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: