Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Dupa protestul de la Londra, romanii din strainatate au iesit in strada si la Viena

Dupa protestul de la Londra, romanii din strainatate au iesit in strada si la Viena

Zeci de români aflaţi la Viena au înfruntat frigul şi ploaia pentru a-şi exprima, şi ei, solidaritatea cu protestatarii din ţară. Câteva zeci de oameni au manifestat, joi seară, în faţa ambasadei României din capitala Austriei.

Ei au subliniat că nu au nicio implicare politică, dar doresc să arate "în cel mai paşnic şi respectuos mod" că nu sunt indiferenţi faţă de ceea ce se petrece în ţară. Manifestanţii şi-au plasat acţiunea sub genericul "mândru că sunt român".

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: