Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

După ce a fost filmat în timp ce făcea sex în pădure, un politician austriac cere despăgubiri

Un politician austriac ar putea primi despăgubiri în valoare de 16.000 de lire sterline, după ce o cameră ascunsă a surprins imagini cu acesta în timp ce făcea sex în pădure.

Politicianul, al cărui nume n-a fost încă dezvăluit, va primi despăgubiri doar dacă instanţa va hotărî că fotografiile făcute i-au încălcat dreptul la intimitate.

Camerele montate în pădurea cu pricina sunt folosite pentru a surprinde viaţa animalelor. Acestea sunt plasate în zone mai puţin frecventate de oameni. Însă se pare că politicianul preferă zonele mai retrase, aşa că, în loc să surprindă viaţa animalelor, camerele au înregistrat fanteziile bărbatului.

Experții spun că acele camere încalcă legile din Austria, cu privire la folosirea camerelor de supraveghere, relatează Daily Mail.

Preşedintele unei organizaţii non-guvernamentale specializate în protecţia datelor a declarat pentru cotidianul Daily Telegraph că este nevoie de aprobare pentru instalarea acelor camere. "Cel puţin, regiunea ar trebui să fie marcată cu semne pentru ca vizitatorii să știe și să-și poată adapta comportamentului și să evite zonele monitorizate", susţine acesta.

 

 

După ce a fost filmat în timp ce făcea sex în pădure, un politician austriac cere despăgubiri

17.06.12EuropaUn politician austriac ar putea primi despăgubiri în valoare de 16.000 de lire sterline, după ce o cameră ascunsă a surprins imagini cu acesta în timp ce făcea sex în pădure.Articol complet

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: