Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Dragoş Moştenescu, cumpărături de Sărbători, doar în Austria


E foarte precaut, aşa că s-a pregătit de Sărbători cu trei săptămâni înainte. Dragoş Moştenescu şi-a dus familia la Târgul de Crăciun din Viena, pentru a face cumpărături. A spus că preferă shopping-ul în străinătate, decât să stea la cozile şi în îmbulzeala din Bucureşti. Actorul a venit din Austria încărcat cu hăinuţe, dulciuri şi multe suveniruri pentru copii, dar şi pentru prietenii săi.

Acum două săptămâni, Dragoş Moştenescu a cumpărat trei bilete de avion cu destinaţia Viena. Împreună cu soţia sa, Luminiţa, cu băieţelul lor, Luca (5 ani), şi cu o altă familie, a plecat spre ţara lui Mozart. Gemenele lui Dragoş, Ana şi Elena (3 ani), au rămas acasă în grija bonei, întrucât sunt prea mici pentru astfel de plimbări.
mai mult la :

Dragoş Moştenescu, cumpărături de Sărbători, doar în Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: