Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Din nou o victimă din România pe pîrtiile austriece » A murit pe schiuri

O româncă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident la schi în staţiunea Kirchberg din regiunea Tirol. Nu purta cască!

Un nou caz tragic pe pîrtiile din Austria după accidentul grav suferit de Şerban Huidu. O femeie de 35 de ani din Bucureşti, al cărei nume încă n-a fost dezvăluit, s-a stins din viaţă luni în staţiunea Kirchberg. A ieşit de pe culoarul amenajat şi s-a izbit violent de o clădire!
Comunicatul poliţiei lămureşte condiţiile în care a avut loc accidentul: "Luni, la ora 16:05 (17:05 ora României), femeia, care era împreună cu un bărbat de 43 de ani pe o pîrtie de dificultate medie, la 1.700 metri altitudine, a «atacat» o porţiune abruptă a coborîrii".

Manevra i-a fost fatală: "A pierdut controlul schiurilor şi a căzut de pe marginea pistei zburînd în gol circa 20 de metri. S-a oprit direct în zidul unei case situate în vecinătatea pîrtiei".

Pentru că nici nu purta cască, a suferit leziuni grave la cap şi a murit pe loc. Degeaba elicopterul a sosit la locul accidentul în doar cîteva minute. Românca n-a avut norocul lui Huidu, accidentat la schi la finalul lui 2010, căruia accesoriul de protecţie i-a atenuat impactul cu un copac, salvîndu-i viaţa!

….Din nou o victimă din România pe pîrtiile austriece » A murit pe schiuri

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: