Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Demisia lui Corlatean în presa din Austria. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Austria, sa voteze . Ar sacrifica pe oricine numai sa nu înfinteze noi sectii de votare.

titus-corlatean-news.ro_

“Der Streit um Wahllokale für Auslandsrumänen kostete Außenminister Titus Corlatean das Amt.”

Bukarest.  Rumäniens Außenminister Titus Corlatean hat am Montag seinen Rücktritt bekannt gegeben. Nachdem beim ersten Wahlgang der Präsidentschaftswahl am 2. November viele Auslandsrumänen aufgrund der schlechten Organisation nicht wählen konnten, hatten am Wochenende in vielen rumänischen und europäischen Großstädten Demonstrationen für einen korrekten Ablauf der Stichwahl am 16. November stattgefunden.

http://wirtschaftsblatt.at/home/nachrichten/europa_cee/4591217/Rumaenischer-Aussenminister-zuruckgetreten?from=rss

Comentarii

Comentarii

One Response to Demisia lui Corlatean în presa din Austria. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze

  1. Giorgiano spune:

    Gasita pe net si, cred eu, foarte utila:
    Aplicația diasporei pentru alegeri prezidențiale: vezi unde poți vota fără să stai la coadă
    http://playtech.ro/2014/alegeri-prezidentiale-diaspora-aplicatie-eu-votez/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: