Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Dan Alexe : Conchita Wurst: o anchetă despre sufocanta Austrie…

In Austria, scorul e încă egal între cei doi candidați la președinție, tânărul extremist de dreapta cu simpatii naziste Norbert Hofer și bătrânul ecologist Alexander Van der Bellen. O victorie a lui Hofer ar aduce la putere primul neonazist președinte al unui stat european din 1945 încoace. In Austria, președintele are vaste puteri: e șeful forțelor armate, poate dizolva guvernul și parlamentul, poate cere alegeri anticipate care ar putea aduce la putere Partidului Libertății (FPÖ), extrema-dreaptă naționalistă a răposatului Jörg Haider.
.
Iată mai jos o prezentare a adevăratei Austrii, una din țările cele mai îmbâcsite și conservatoare din Europa, care nu și-a făcut niciodată un mea culpa istoric, nu a efectuat o metanoia (cum o remarca Sloterdijk), ci s-a prezentat întotdeauna drept victimă.
conchita_wurst_orf_06_orf_by_thomas_ramstorfer

mai mult la :  https://cabalinkabul.wordpress.com/2014/05/11/conchita-wurst-cu-o-ancheta-despre-sufocanta-austrie/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: